Harley-Davidson huren in Tirol

rvnh eaglerider360Een week lang op een Harley-Davidson door Tirol inclusief een tweepersoonskamer met ontbijt. Dat kost slechts 975 euro per persoon.

 

usa h1Lekker comfortabel met de auto naar Oostenrijk en daar een weekje toeren door Tirol op een schitterende Harley-Davidson. Dat kan bij Apart Vilvaldi aan de Silvretta Strasse 291 in het vriendelijke plaatsje See. Sinds kort verhuren Jan en Regina Wilmink niet alleen apartementen en kamers, maar ook Harley's.

rvnh eaglerider360In samenwerking met TB Travel en Eagle Rider Holland kun je bij voormalig Nederlands kampioen Enduro (1985) Jan Wilmink genieten van een onvergetelijke vakantie. Samen met zijn Regina zorgt Jan voor een uitstekend verblijf in Apart Vivaldi, daarnaast is er de gelegenheid een Harley-Davidson te huren en daarmee de bergen in te gaan. Naar de Silvretta pas, het Kaunertal of bijvoorbeeld Lech, waar onze koninklijke familie al jaren de wintersport vakantie doorbrengt, maar waar het ook in de zomer heel mooi is. Vanuit de basis in See kun je fantastische ritten maken naar de mooiste bergpassen van Tirol.

Vivaldi Haus

Een weekarrangement van 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en 6 dagen de beschikking over een Harley-Davidson kun je al boeken vanaf 975 euro. Meer informatie in het Duits, Engels en Nederlands vind je op: www.vivaldi.at.