Webdesign en onderhoud naar wens en op maat

AB magazine websiteVoor elk bedrijf is het noodzakelijk dat er informatie kan worden gevonden op het internet. Daar zoekt de klant het eerst.

 

Wie een nieuwe auto gaat aanschaffen, een aanhangwagen wil kopen, een dakdekker zoekt of plotseling een loodgieter nodig heeft zet de computer aan en kijkt op het internet wat er te koop is of waar de vakman is te vinden. Grote bedrijven, kleine zaken, winkels en ZZP-ers kunnen echt niet zonder een eigen website. Dat is de eerste plek waar de consument zoekt en ook direct snel zal vinden wat hij of zij nodig heeft.

Je kunt een website laten bouwen voor honderden, duizenden of zelfs tienduizenden euro's. Het allerbelangrijkste is dat de naam van het bedrijf en de dienst(en) die worden geleverd duidelijk worden vermeld. Met naam, adres, telefoonnummer en eventueel openingstijden. Een eenvoudige website van slechts enkele pagina's kan al ruim voldoende zijn om de nodige informatie aan een geïnteresseerde klant te verstrekken. Zo'n website hoeft echt niet veel te kosten. Voor 200 euro maakt BLOKmedia een homepage waarop uw bedrijf zich keurig kan presenteren op het internet.

Selling website

Wilt u meer, dan ontwerpen en bouwen we een grotere website met meer pagina's en veel meer informatie. Wij kunnen aan alle wensen voldoen en maken uw website geheel passend bij uw bedrijf. Met teksten en foto's, aparte kaders en films. Er is heel veel mogelijk. Uiteraard kan BLOKmedia ook zorgen voor het onderhoud van uw website zodat deze altijd up-to-date zal zijn. Wilt u meer weten? Klik HIER en stel uw vraag of neem contact met ons op.

AB magazine website